Direktlänk till inlägg 17 september 2014

Ett inlägg om SD

Av Rickard Åkerlund - 17 september 2014 10:53

Känner att jag måste få skriva av mig om detta. För detta är något som ärligt talat går mig nerverna. SD fick 12,9 procent av rösterna i valet, detta gör de till Sveriges tredje största parti och antagligen kommer de ge de en viktig vågmästarroll. Det jag inte förstår är allt hat som riktas mot SD, till och med tidningar utrycker föral och personliga åsikter trots att dessa skall vara så kallat "opartiska"


Jag röstade INTE på SD av den enkla anledningen att allt för många högt uppsatta inom partiet runt om i Sverige är rasister och uttrycker dessa för mig vidriga värderingar och deras syn på mångkultur går helt enkelt inte ihop med mina åsikter.


Men, Sverige, snälla, SLUTA med ert påhopp och kalla partiet för saker som de inte är. Lyssna på dom, läs deras program och dra slutsatser utifrån fakta, inte utifrån rykten och "vad alla andra säger" Folk tar bort varandra på Facebook, det skrivs osanningar och det pågår ett mer eller mindre uppror just nu. Det är bara omoget! SD har problem med rasister, JA, men det gör de inte till ett rasistiskt parti. De har också lite kontroversiella tankar kring svenskhet och mångakultur, JA, men det är INTE RASISM. Möt argumenten istället för att sprida falsk propganda. 


Och nu är det faktiskt så att vi lever i en demokrati där SD fick 12,9% av sveriges röster, så att inte låta de komma till tals, och att helt utesluta dom, är ett HOT mot denna demokrati så jag föreslår att alla som håller på så sätter sig ner en stund och håller käften och låter SD tala, sedan kan ni möta med mogna argument och sprida ERT budskap. 


Jag sympatiserar inte ens med SD, men har i princip blivit kallad för rasist för att jag sagt att SD INTE är ett rasistiskt parti. Vi har inbördes "vi och dom"-tänk nu. Antingen hatar man SD eller så är man rasist och jag tycker inte det är okej. Gillar ni inte demokrati så flytta! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rickard Åkerlund - 17 september 2014 18:08


Ett grymt pass med löpning ikväll, tillsammans med älskling! Blev intervaller och eftersom lovade ifall vi kör på mitt sätt (ungefär tills man ligger i fosterställnig och vill dö xD ) så får hon massage senare ikväll. Det gäller att finna motivatione...

Av Rickard Åkerlund - 15 september 2014 02:20

Jag vill börja med att förklara att på min blogg skriver jag om det jag känner för. Det finns säkert gott om människor därute som inte håller med om det jag skriver, och då kan man antingen debattera eller så kan man vända och helt enkelt inte läsa v...

Av Rickard Åkerlund - 15 september 2014 00:52

Hej, på er allesammans. Idag körde jag ett riktigt skönt pass ute i mörkret. Jag körde löpning och styrka. Det många inte tänker på är att det behövs faktiskt inte dyra gym för att träna styrka. Armhävningar, Sit-Ups och så vidare, kan man göra var s...

Av Rickard Åkerlund - 9 september 2014 21:28


Dagens Krav-Maga var mer eller mindre brutalt, precis så som det ska vara. Vi började med att öva tredjepartskydd, det vill säga skydda exempelvis skydda en vän eller skydda "viktiga personer" för livvakter. Redan här blev det extremt påfrestande och...

Av Rickard Åkerlund - 31 augusti 2014 16:45


Nu har jag haft löpträning i 50 minuter. 20 minuter av den bestod av intervallövingar och resterande 30 minuter var vanlig joggning! Glöm inte att köra intervaller ibland för det är kanonbra för uthålligheten! Nu tänker jag njuta av mat och en härlig...

OM MIG

Hejsan Hoppsan! Jag heter Rickard och detta är min blogg om träning. Jag delar med mig av vad jag sysslar men och diverse tankar och åsikter. 

På min fritid tränar jag Krav Maga, som är ett Israeliskt självförsvarssystem som militärer, livvakter och poliser runt om helt världen använder sig utav. Jag tränar också på gym, löptränar och simmar. 

 

 

Jag har såklart inte enbart fritid dock. Just nu håller jag på att läsa till Undersköterska men ska så snart som möjligt hoppa på Sjuksköterskeutbildning för att sedan arbeta med antingen kirurgi eller akutsjukvård. Akutsjukvården kan vara både på sjukhus eller på ambulans.

 

Inom min nuvarande utidning ingår Psykiatri vilket gör att jag kommer ha praktik inom det och antagligen arbeta inom det medan jag pluggar. Vart är inte helt bestämt än men blir nog antagligen på Rättspsyk eller inom Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP)

 

      

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Aktivt Liv med Blogkeen
Följ Aktivt Liv med Bloglovin'

Bloggtips! :)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se