Direktlänk till inlägg 15 september 2014

Dags för min åsikt!

Av Rickard Åkerlund - 15 september 2014 02:20

Jag vill börja med att förklara att på min blogg skriver jag om det jag känner för. Det finns säkert gott om människor därute som inte håller med om det jag skriver, och då kan man antingen debattera eller så kan man vända och helt enkelt inte läsa vidare.

En blogg är personlig, det är lite som en dagbok. Och i den skriver man vad man tycker och känner och det är själva poängen överhuvudtaget, annars hade jag sökt jobb på SVT eller något.

Själv så följer jag massvis med bloggar där jag inte håller med ett skit om vad som skrivs, och det är lite det som kan bli intressant. Jag gillar att debattera och en debatt ska vara smått "brutal" och kan man inte tåla det kanske man valt fel forum. Att peka ut enskilda människor är självfallet fel eller att gå till personangrepp.

Men jag skriver det jag tycker är både bra och dåligt och det är själva grunden i min blogg. Jag hatar att vi idag har skönhetsideal som leder till ätstörningar, och jag hatar att kvinnor varje dag blir våldtagna utan att ens få rättvisa.

Och ja, jag är en stark motståndare till Viktväktarna, GI, LCHF och 5:2 när det används för "viktnedgång", vad folk äter "endast för att de vill" struntar jag i. Min blogg handlar först och främst om träning så träning är utgångspunkten.

Och alla pacifister därute som vill dra ner både på militären och den civila rätten att försvara sig som är varje människas rättighet. Tjejer som blir våldtagna blir skuldsatta medan gärningsmännen går fria, och när människor hjälper eller agerar ensamt i självförsvar är det åter igen förövaren som slipper undan straff. Nu ska jag inte gå in mer på det, men min poäng är att jag skriver som jag tycker!

ALLA är välkomna hit. Håller ni inte med, starta en debatt. Håller ni med, ge gärna feeback på era åsikter. Och glöm inte att diskuterar man med andra skapar man en bättre demokrati :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rickard Åkerlund - 17 september 2014 18:08


Ett grymt pass med löpning ikväll, tillsammans med älskling! Blev intervaller och eftersom lovade ifall vi kör på mitt sätt (ungefär tills man ligger i fosterställnig och vill dö xD ) så får hon massage senare ikväll. Det gäller att finna motivatione...

Av Rickard Åkerlund - 17 september 2014 10:53

Känner att jag måste få skriva av mig om detta. För detta är något som ärligt talat går mig nerverna. SD fick 12,9 procent av rösterna i valet, detta gör de till Sveriges tredje största parti och antagligen kommer de ge de en viktig vågmästarroll. De...

Av Rickard Åkerlund - 15 september 2014 00:52

Hej, på er allesammans. Idag körde jag ett riktigt skönt pass ute i mörkret. Jag körde löpning och styrka. Det många inte tänker på är att det behövs faktiskt inte dyra gym för att träna styrka. Armhävningar, Sit-Ups och så vidare, kan man göra var s...

Av Rickard Åkerlund - 9 september 2014 21:28


Dagens Krav-Maga var mer eller mindre brutalt, precis så som det ska vara. Vi började med att öva tredjepartskydd, det vill säga skydda exempelvis skydda en vän eller skydda "viktiga personer" för livvakter. Redan här blev det extremt påfrestande och...

Av Rickard Åkerlund - 31 augusti 2014 16:45


Nu har jag haft löpträning i 50 minuter. 20 minuter av den bestod av intervallövingar och resterande 30 minuter var vanlig joggning! Glöm inte att köra intervaller ibland för det är kanonbra för uthålligheten! Nu tänker jag njuta av mat och en härlig...

OM MIG

Hejsan Hoppsan! Jag heter Rickard och detta är min blogg om träning. Jag delar med mig av vad jag sysslar men och diverse tankar och åsikter. 

På min fritid tränar jag Krav Maga, som är ett Israeliskt självförsvarssystem som militärer, livvakter och poliser runt om helt världen använder sig utav. Jag tränar också på gym, löptränar och simmar. 

 

 

Jag har såklart inte enbart fritid dock. Just nu håller jag på att läsa till Undersköterska men ska så snart som möjligt hoppa på Sjuksköterskeutbildning för att sedan arbeta med antingen kirurgi eller akutsjukvård. Akutsjukvården kan vara både på sjukhus eller på ambulans.

 

Inom min nuvarande utidning ingår Psykiatri vilket gör att jag kommer ha praktik inom det och antagligen arbeta inom det medan jag pluggar. Vart är inte helt bestämt än men blir nog antagligen på Rättspsyk eller inom Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP)

 

      

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Aktivt Liv med Blogkeen
Följ Aktivt Liv med Bloglovin'

Bloggtips! :)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se