Direktlänk till inlägg 5 augusti 2014

En litet snedvridet samhälle!

Av Rickard Åkerlund - 5 augusti 2014 13:51

Är det så att killar alltid ska vara villiga till sex utan bli kallade "mes" eller "gay"? Varför klagar då människor, framförallt tjejer, på att killar alltid är ute efter det? Och är det så att tjejer ska vara "mindre" kåta utan att bli kallade slampor? Varför klagar då folk, framförallt killar, när inte tjejer vil "släppa till"? 


Helt plötsligt är det inte så svårt längre att förstå varför det är omöjligt att passa in i dagens samhälle. Nuförtiden är allt så himla fokuserat på kön. Jag tycker det är superkul att skapa kontakter på nätet och chatta. Detta är då helt oberoende av kön och ålder. Jag bryr mig inte om det är en 17 årig tjej eller 60 årig snubbe därför att dessa två personer har totalt olika erfarheter, åsikter och tankar och jag är FÖR mångfald av åsikter. Men det finns ett krux, därför att majoriteten av alla på nätet har en dold agenda, ett mål att sträva efter, och det är- just det, sex! 


Av min erfarnhet så är tjejer oftast ute efter förhållande eller sex utav dom som är SOCIALA. De som skriver typ några ord som svar tror att antingen jag är ute efter sex eller att de själva inte är intresserade. Nu pratar jag ALLMÄNT här, det finns såklart undantag och det är jag glad för. 


Det är dock himla tråkigt att det är så. Jag har flickvän sedan mer än ett år tillbaka och jag älskar henne mer än allt. Otrohet är bara vidrigt och kränkande mot alla parter, framförallt mot ens partner. 


Nåja, är väl inte mycket att göra åt det, och världen lär ju knappast ändras inom de kommande tio-tjugo åren!     
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rickard Åkerlund - 17 september 2014 18:08


Ett grymt pass med löpning ikväll, tillsammans med älskling! Blev intervaller och eftersom lovade ifall vi kör på mitt sätt (ungefär tills man ligger i fosterställnig och vill dö xD ) så får hon massage senare ikväll. Det gäller att finna motivatione...

Av Rickard Åkerlund - 17 september 2014 10:53

Känner att jag måste få skriva av mig om detta. För detta är något som ärligt talat går mig nerverna. SD fick 12,9 procent av rösterna i valet, detta gör de till Sveriges tredje största parti och antagligen kommer de ge de en viktig vågmästarroll. De...

Av Rickard Åkerlund - 15 september 2014 02:20

Jag vill börja med att förklara att på min blogg skriver jag om det jag känner för. Det finns säkert gott om människor därute som inte håller med om det jag skriver, och då kan man antingen debattera eller så kan man vända och helt enkelt inte läsa v...

Av Rickard Åkerlund - 15 september 2014 00:52

Hej, på er allesammans. Idag körde jag ett riktigt skönt pass ute i mörkret. Jag körde löpning och styrka. Det många inte tänker på är att det behövs faktiskt inte dyra gym för att träna styrka. Armhävningar, Sit-Ups och så vidare, kan man göra var s...

Av Rickard Åkerlund - 9 september 2014 21:28


Dagens Krav-Maga var mer eller mindre brutalt, precis så som det ska vara. Vi började med att öva tredjepartskydd, det vill säga skydda exempelvis skydda en vän eller skydda "viktiga personer" för livvakter. Redan här blev det extremt påfrestande och...

OM MIG

Hejsan Hoppsan! Jag heter Rickard och detta är min blogg om träning. Jag delar med mig av vad jag sysslar men och diverse tankar och åsikter. 

På min fritid tränar jag Krav Maga, som är ett Israeliskt självförsvarssystem som militärer, livvakter och poliser runt om helt världen använder sig utav. Jag tränar också på gym, löptränar och simmar. 

 

 

Jag har såklart inte enbart fritid dock. Just nu håller jag på att läsa till Undersköterska men ska så snart som möjligt hoppa på Sjuksköterskeutbildning för att sedan arbeta med antingen kirurgi eller akutsjukvård. Akutsjukvården kan vara både på sjukhus eller på ambulans.

 

Inom min nuvarande utidning ingår Psykiatri vilket gör att jag kommer ha praktik inom det och antagligen arbeta inom det medan jag pluggar. Vart är inte helt bestämt än men blir nog antagligen på Rättspsyk eller inom Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP)

 

      

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Aktivt Liv med Blogkeen
Följ Aktivt Liv med Bloglovin'

Bloggtips! :)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se